Guides

Få inspiration til oplevelsesgaver

Har du besluttet dig for, at den næste gave du skal give væk, det skal være en oplevelsesgave så er du trods alt så langt. Derfra og til at vælge hvilken gave det så skal være kan dog være svært. Ønsker du inspiration er der meget af dette at hente og her kan du blandt andet få mange tips og tricks.

Giv klatring i oplevelsesgave

Hvis du skal give et gavekort til en eller anden oplevelse til en person så skal du først overveje hvad personen kan lide, for så kan du købe en oplevelse, som rent faktisk vil være god for personen. Desuden bør du så tænke lidt videre end blot at give gaven for nu skal du også inkludere overraskelsesmomentet. For de fleste bliver glade når de får en gave, som de ikke havde regnet med og som er en overraskelse. Her kan det være, at du kender en, som hvert år tager på skiferie. Om sommeren tager hun ud og surfer og måske laver hun også en masse andre ting, som er yderst aktive. Hvis det er hende, som du skal give en oplevelsesgave så er det måske en tur i en klatresal hun skal have.

Klatring er nemlig noget, som de fleste aktive mennesker kan lide, uanset køn og størrelser og andre hobbyer. Især vil det dog være en fordel, hvis hun tilmed er lille og spinkelt bygget da det å den måde er nemmere at klatre rundt. Der findes forskellige former for klatring, men når det kommer til oplevelsesgaver så er det ofte bouldering man giver i gave. Det skyldes, at det er noget, som er forholdsvis billigt og noget som på ingen måder er farligt. Dette gør det til en oplagt oplevelsesgave uanset hvilken aktiv person du skal give den til.

I gavekort til oplevelse er sko inkluderet

Er det denne klatregave, som du vælger at give i gavekort til oplevelser så er det så nemt, at vedkommende, som skal have gaven helt slipper for at have noget som helst med. Der er ikke noget udstyr, som skal lejes eller købes på forhånd da alle sådanne ting er inkluderet i prisen. Det vil sige, at din veninde blot skal komme frem med sit gavekort til oplevelse og så bliver hun spurgt hvilken skostørrelse hun har. Og her kommer det lidt pudsige ved klatring frem. For det er sådan, at hvis du normalt bruger en str. 39 så skal du som minimum ned i en størrelse 37 når du klatrer. Det skyldes, at foden skal være fuldstændigt fastklemt således, at den er helt kompakt.

På den måde bliver det nemlig meget nemmere at klatre, men lige først kan det virke lidt overvældende at skulle have så små sko på. Og da det jo blot er en oplevelsesgave man har fået og ikke er noget, som man begynder at gå til så kan man dog også vælge at tage en lidt mindre professionel tilgang til det og blot vælge nogle klatresko, som er i den normale størrelse, som man bruger til daglig. Og så er din veninde klart til at få det hele ud af sit oplevelsesgavekort for nu kan hun starte sin bouldering time. Du kan håbe på, at hun kan lide det så meget, at hun ender med at gå til det og få det til hobby da du på den måde vil være skyld i at hun begyndte. For tænk hvis hun får en karriere herindenfor, så vil det være dig forskyldt og det kan du jo i sig selv være stolt af da det er din fortjeneste.